• ”A auzi” nu este un moft. Este o necesitate!

Povestea noastră a început în 2011, când am luat decizia de a deschide pe cont propriu un cabinet de protezare auditive și un magazin de aparate auditive în Ploiești, într-o piață concurențială destul de complexă. 

Având în spate ani de experiență, nu ne-a fost greu să știm ce-și doresc clienții noștri și cum să-i facem mulțumiți. 

Ghidându-ne mereu după principiul: clientul mulțumim este cea mai bună carte de vizită și fiind siguri pe afirmația că  ”A auzi” nu este un moft. Este o necesitate!, am reușit să fim printre cele mai căutate cabinete de protezare auditivă din oraș.

Perfecționarea a fost întotdeauna pentru noi o necesitate, motiv pentru care întreaga echipă de la Aparate Auditive Ploiești deține certificate în domeniu și este școlarizată intens.

Aparate Auditive Ploiești este un cabinet acreditat de Ministerul Sănătății și lucrează în colaborarea cu CAS Prahova, astfel că aparatele auditive pot fi decontate prin intermediul asigurărilor de sănătate naționale.

Vă așteptăm cu drag în magazin! 

Strada Poștei, nr. 35 Ploiești

Cu deosebită stimă,

Corina Radu,

audiolog

 

Cabinetul nostru este distribuitor multimarcă (Starkey, Phonak, Unitron, etc.), oferind o linie completă de aparate auditive intra/ retroauriculare şi accesorii, de la hipoacuzii uşoare până la cele profunde, care permit compensarea deficientelor auditive de la 25 db până la 120 db.

Noile tehnologii folosite în protezele auditive permit reglajele fine şi câştiguri reglabile pe canale de frecvenţă.

Deținem un cabinet de audiologie dotat cu aparatură performantă, camera insonoră şi un sistem computerizat de analiza audiogramelor, de prezentare a soluţiilor optime pentru fiecare caz în parte, precum şi de reglare a aparatelor auditive digitale.

Oferim proteze auditive digitale calitative şi va punem la dispoziţie o gamă variată de produse, de la aparate CIC (complet în canal) până la aparate BTE (după ureche).

Specialişti

În cabinetul nostru, veţi găsi o echipă tânără, dar cu multă ambiţie şi experienţa în domeniu, pusă în slujba dvs. pentru a vă putea oferi servicii de calitate, tehnologie de ultima generaţie, iar hipoacuzia să nu mai constitue o problemă. 

Scopul acestei echipe este de a vă oferi soluţii cu tehnologie de ultima generaţie utilizată la standarde cât mai ridicate. 

Fiecare pierdere auditivă este unică şi de aceea fiecare soluţie în parte trebuie adaptată. Într-o lume bazată pe inovaţie ne putem lăuda cu tehnologii de ultimă oră, produse de top în lume, utilizarea de noi descoperiri şi aplicaţii în domeniu şi un personal specializat timp de 3 ani prin programul german de învăţământ susţinută de către prestigioasa Academie de la Lubeck prin Programul European Leonardo da Vinci.

Servicii:

* Consultaţie gratuită;

* Audiometrie tonală;

* Audiometrie vocală;

* Audiometrie în câmp liber;

* Reglarea aparatelor auditive;

* Verificarea aparate auditive/olive;

* Confecţionarea olivelor individuale în laboratorul propriu;

* Înlocuirea tuburilor de sunet;

* Verificarea şi înlocuirea bateriilor;

* Reparaţie aparate auditive şi accesorii;

* Deplasări la domiciliu pentru pacienţii netransportabili.

Vă aşteptam în cabinetul nostru şi vă garantăm soluţionarea problemelor dumneavoastră de auz.

”A auzi” nu este un moft.
Este o necesitate!

Cabinetul nostru este prezent în domeniul protezării auditive din România încă din 2011, însă experiența noastră este veche în domeniu. Aparate Auditive Ploiești este distribuitor Starkey, Phonak, Unitron, Oticon, Hansaton și Bernafon, oferind o linie completă de aparate auditive intra/retroauriculare şi accesorii, de la hipoacuzii uşoare până la cele profunde, care permit compensarea deficientelor auditive de la 25 db până la 120 db. Mai nou, firma vă oferă şi laringofoane (proteze fonatorii) dar și o mulțime de alte servicii și produse, de la screening auditiv pentru nou născuți la căști personalizate pentru muzicieni și antifoane alpine.

Screening auditiv nou născuți
Majoritatea copiilor care se nasc cu o problema de auz pot fi diagnosticați prin intermediul unui test screening. Pediatrii din întreaga lume îl recomandă iar noi îl putem efectua cu maxim de profesionalism.
Aparate auditive
Aparate Auditive de ultimă generație și accesoriile aferente. Service și garanție. Rate fără dobândă prin CAS.
Accesorii
O vastă gamă de baterii, olive personalizate, dopuri pentru înot, antifoane și căști personalizate pentru muzicieni.

Starkey

Combinaţia perfectă dintre cercetarea de ultimă oră, ştiinţă avansată, tehnologia inovatoare şi designul modern – fiecare aparat auditiv de la Starkey este proiectat să ofere performanţe maxime în concordanţă cu cerinţele şi stilurile de viaţă ale fiecărui pacient.

Phonak

”Suntem dedicați să schimbăm vieți. Avem misiunea de a vă reconecta la frumusețea sunetului” Acesta este motto-ul celor de la Phonak, unul dintre renumiții producători de aparate auditive care, din 1947, inovează permanent domeniul protezării auditive.

Unitron

Unitron este una dintre cele mai titrate mărci de aparate auditive din lume. Compania Unitron lucrează în strânsă colaborare cu profesioniștii din domeniul sănătății auditive pentru a îmbunătăți viața persoanelor cu deficiențe de auz din întreaga lume.

Hansaton

Tehnologia de ultimă generație și experiența în domeniu sunt cele mai importante atuuri ale unui producător de aparate auditive. HANSATON a acordat întotdeauna o atenție deosebită în acest sens și, cu pasiune și angajament personal, a pus accent pe acest aspect.

Oticon

Oticon reprezintă unul dintre cei mai mari şi mai renumiţi producători mondiali de aparate auditive. Povestea Oticon a început din dorinţa unui bărbat de a-şi ajuta soţia să audă şi să ducă o viaţă normală.

Bernafon

Avându-și rădăcinile în Berna - Elveţia, Bernafon proiectează şi dezvoltă aparate auditive de peste 60 de ani. Renumiţi pentru precizie, elveţienii de la Bernafon sunt recunoscuţi pe plan mondial pentru produsele lor.

Accesorii și servicii

Aparate Auditive Ploiești oferă, pe lângă protezele auditive propriu zise, și o gamă largă de servicii și accesorii

Audiogramă
Audiogramă
Informaţiile obţinute oferă date despre simţul auzului şi, dacă este cazul, duc la recomandarea purtării unei proteze.
Impedansmetrie
Impedansmetrie
Impedansmetria este o tehnica obiectiva de culegere a informatiilor despre integritatea membranei timpanice, volumul de aer din urechea medie si integritatea lantului osicular.
Screening auditiv pentru nou născuți
Screening auditiv pentru nou născuți
Majoritatea copiilor care se nasc cu o problema de auz pot fi diagnosticati prin intermediul unui test screening.
Olive personalizate si tuburi
Olive personalizate si tuburi
Olive personalizate nevoilor fiecarui pacient si accesoriile adecvate.
Baterii pentru aparate auditive
Baterii pentru aparate auditive
O gama larga de baterii pentru aparate auditive. Toate marimile, toate modelele
Antifoane Alpine
Antifoane Alpine
Alpine worksafe, dopuri antizgomot-antifoane
Casti personalizate auditie/muzicieni
Casti personalizate auditie/muzicieni
Casti personalizate pentru auditie si casti personalizate pentru muzicieni.
Antifoanele muzicianului
Antifoanele muzicianului
Antifoane speciale pentru muzicieni
Tester baterii
Tester baterii
Testarea integritatii si functionalitatii bateriilor utilizate la aparatele auditive
Service aparate auditive
Service aparate auditive
Diagnoza si service aparate auditive.
Deplasari la domiciliu
Deplasari la domiciliu
Deplasari la domiciliu pentru pacientii netransportabili.
Dopuri pentru inot
Dopuri pentru inot
O gama larga de dopuri pentru pasionatii de inot.

Sună acum!

0735.552.905

0244.522.312

Toggle Bar