• contact@aparateauditiveploiesti.ro
  • 0727.255.994

Despre noi

Povestea noastră a început în 2011, când am luat decizia de a deschide pe cont propriu un cabinet de protezare auditive și un magazin de aparate auditive în Ploiești, într-o piață concurențială destul de complexă. 

Având în spate ani de experiență, nu ne-a fost greu să știm ce-și doresc clienții noștri și cum să-i facem mulțumiți. 

Ghidându-ne mereu după principiul: clientul mulțumim este cea mai bună carte de vizită și fiind siguri pe afirmația că  ”A auzi” nu este un moft. Este o necesitate!, am reușit să fim printre cele mai căutate cabinete de protezare auditivă din oraș.

Perfecționarea a fost întotdeauna pentru noi o necesitate, motiv pentru care întreaga echipă de la Aparate Auditive Ploiești deține certificate în domeniu și este școlarizată intens.

Aparate Auditive Ploiești este un cabinet acreditat de Ministerul Sănătății și lucrează în colaborarea cu CAS Prahova, astfel că aparatele auditive pot fi decontate prin intermediul asigurărilor de sănătate naționale.

Vă așteptăm cu drag în magazin! 

Strada Poștei, nr. 35 Ploiești

Cu deosebită stimă,

Corina Radu,

audiolog

Aparate auditive de ultimă generație

Cabinetul nostru este distribuitor multimarcă (Starkey, Phonak, Unitron, etc.), oferind o linie completă de aparate auditive intra/ retroauriculare şi accesorii, de la hipoacuzii uşoare până la cele profunde, care permit compensarea deficientelor auditive de la 25 db până la 120 db.

Noile tehnologii folosite în protezele auditive permit reglajele fine şi câştiguri reglabile pe canale de frecvenţă.

Deținem un cabinet de audiologie dotat cu aparatură performantă, camera insonoră şi un sistem computerizat de analiza audiogramelor, de prezentare a soluţiilor optime pentru fiecare caz în parte, precum şi de reglare a aparatelor auditive digitale.

Oferim proteze auditive digitale calitative şi va punem la dispoziţie o gamă variată de produse, de la aparate CIC (complet în canal) până la aparate BTE (după ureche).

 

Specialişti

În cabinetul nostru, veţi găsi o echipă tânără, dar cu multă ambiţie şi experienţa în domeniu, pusă în slujba dvs. pentru a vă putea oferi servicii de calitate, tehnologie de ultima generaţie, iar hipoacuzia să nu mai constitue o problemă.

Scopul acestei echipe este de a vă oferi soluţii cu tehnologie de ultima generaţie utilizată la standarde cât mai ridicate.

Fiecare pierdere auditivă este unică şi de aceea fiecare soluţie în parte trebuie adaptată. Într-o lume bazată pe inovaţie ne putem lăuda cu tehnologii de ultimă oră, produse de top în lume, utilizarea de noi descoperiri şi aplicaţii în domeniu şi un personal specializat timp de 3 ani prin programul german de învăţământ susţinută de către prestigioasa Academie de la Lubeck prin Programul European Leonardo da Vinci.

Deschide chat-ul
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Bună ziua! Cum ce vă putem ajuta?