Produsele comercializate de Aparate Auditive Ploiești

Aparate auditive de ultimă generație și accesoriile aferente.
Service și garanție.
Rate fără dobândă prin CAS.
O vastă gamă de baterii, olive personalizate, dopuri pentru înot, antifoane și căști personalizate pentru muzicieni.

oticon.jpg

Oticon reprezintă unul dintre cei mai mari şi mai renumiţi producători mondiali de aparate auditive. Povestea Oticon a început din dorinţa unui bărbat de a-şi ajuta soţia să audă şi să ducă o viaţă normală.

Gama de aparate:

Oticon Agil

oticon-agilOticon Agil este o familie intreaga de instrumente miniature si de clasa, fiind potrivita pentru pierderile de auz medii si sever-profunde.
Oticon Agil introduce procesarea adaptiva a semnalului, o calitate extrem de inalta a sunetului cu o banda de frecventa de pana la 10 kHz si audilogia wireless foarte avansata.
Familia acopera toate preferintele in ceea ce priveste stilurile: CIC Power (pana la 90 dB) si modelul RITE, foarte mic (pana la 110 dB).

Sunetul Spatial 2.0
Sunetul Spatial 2.0 este creat in mod special pentru prezervarea calitatilor spatiale si a originii sunetelor. Utilizatorii vor observa ca scena sunetelor este mult mai bine organizata.
Organizarea unei scene a sunetelor este fundamentala pentru o ascultare autentica, confortabila si fara efort, imbunatatind intelegerea vorbirii in zgomot.
Sunetul Spatial 2.0 este rezultatul unei noi caracteristici avansate: Managementul Spatial de Zgomot, lucrand paralel cu procesarea binaurala si largimea de banda de 10 kHz.

Speech Guard
Speech Guard ajuta la concentrarea pe conversatii si faciliteaza selectarea si urmarirea vorbitorului.
Oticon Agil este echipat cu o procesare adaptiva complet noua a semnalului inzestrat cu Castigul Linear Plutitor, acesta fiind nucleul Speech Guard-ului. Acesta pastreaza fidelitatea semnalului si are o abilitate unica in prezervarea dinamicii si structurii vorbirii. Speech Guard are si un raspuns instantaneu la sunetele aparute brusc ajutand la mentinerea concentrarii pe persoana care vorbeste.

Connect [+]   
Pentru conectivitate, Oticon Agil introduce caracteristicile pentru intarirea sunetelor cum ar fi Music Widening si Power Bass. Gama extinsa de caracteristici ajustabile ajuta la optimizarea aplicatiilor ConnectLine in conformitate cu preferintele tonale ale utilizatorului.

Oticon Chili

oticon-chiliOticon Chili este un instrument super power discret, creat pentru nevoile speciale si diverse ale persoanelor cu hipoacuzii mari, de la cele moderat-severe la cele profunde. Stilul subtire, bazat pe o baterie de 13 ofera un control prompt si indicator vizual al volumului.
Sustinut de platforma RISE 2, Chili aplica procesarea semnalului \\"Speech Guard\\" pentru prezervarea optima a dinamicii vorbirii care este vitala pentru utilizator. Chili ofera sprijin wireless ConnectLine de genaratie noua pentru telefoane, mobile si TV precum si conectivitate conventionala FM/DAI si bobina de telefon.

Puterea de a intelege
Speech Guard este creat pentru a prioritiza conversatia si a facilita selectarea si urmarirea vorbitorului pentru diminuarea efortului de ascultare. Mentine fidelitatea  semnalului si prezerva in mod unic bogatia dinamicii vorbirii precum si raspunde instantaneu la schimbarile bruste ale nivelului de sunet, ajutand la focusarea pe vorbitor.

Managementul Spatial de Zgomot usureaza ascultarea in medii zgomotoase, provocatoare. Chili foloseste analiza binaurala a mediului de ascultare pentru identificarea eficienta a situatiilor in care ascultatorul poate beneficia din Managementul Spatial de Zgomot. In timpul conversatiilor cu un zgomot dominant dintr-o parte, urechea cu semnalul mai clar al vorbirii este prioritizata in mod automat pentru reducerea efortului de ascultare.

Interactiune naturala
ConnectLine completeaza Chili in formarea unei solutii unice si intuitive, furnizand posibilitatea unei interactiuni extinse cu efort minim. ConnectLine ofera o interfata wireless intuitiva catre accesoriile moderne cum ar fi telefonul, mobilul sau TV.

Connect [+] adauga Power bass si Music Widening la transmiterea muzicii pentru o experienta mai bogata si deschisa.

Oticon Safari

oticon-safariSafari este o familie completa de proteze auditive, care vine in intampinarea nevoilor tuturor grupelor de varsta, de la nou-nascuti la adoloscenti. Nevoilor unice ale copiilor si tinerilor le pot fi asortate modele potrivite pentru pierderi de auz moderate, severe sau profunde. Un concept audiologic puternic, combinat cu un design robust, fac din Safari un instrument perfect pentru copii. Atat programarea protezei, cat si consilierea sunt mult mai usoare datorita modulului de reglaj pediatric din cadru programului Genie .

Puterea de a invata si a intelege
Insusirea limbajului si invatarea in scoala necesita un sunet cat mai natural. Cu ajutorul Speech Guard, vorbirea este prioritizata, iar efortul de ascultare minimalizat. Safari a fost creat pentru a mentine fidelitatea semnalului si a prezerva in mod unic bogatia dinamicii vorbirii.

Managementul spatial al zgomotului usureaza ascultarea in medii zgomotoase, provocatoare, cum ar fi salile de clasa din scoli, spatii de joaca, locuri aglomerate. In timpul conversatiilor cu un zgomot dominant dintr-o parte, urechea care receptioneaza un semnal mai clar al vorbirii este favorizata in mod automat, pentru reducerea efortului de ascultare.

Puterea de conectare si de interactiune
Streamer-ul, cu caracteristicile de Bluetooth, si sistemul ConnectLine ofera acces rapid si usor catre calculator, TV, telefoane si MP3-player, mentinandu-i pe tineri aproape de lumea lor. Semnalul de intrare poate fi trimis direct in Safari cu o singura apasare a unui buton.

Transmitatoarele Amigo si receptoarele FM integrate se conecteaza fara probleme la toate modelele de Safari.

Siguranta si incredere 
Cu ajutorulu indicatorului visual (LED), parintii si profesorii pot fi absolut siguri ca instrumentul Safari functioneaza in mod corect. Led-ul furnizeaza informatii despre starea bateriei si starea instrumentului. Safari are, in plus, un strat care protejeaza proteza impotriva umiditatii, transpiratiei, etc.

Oticon Acto

oticon-actoOticon Acto este o familie de proteze auditive de inalta performanta, de clasa mijlocie si potrivita pentru pierderile de auz medii si sever-profunde. Platforma RISE 2 ofera o fidelitate mare a sunetului precum si o conectivitate wireless completa.
Familia acopera toate stilurile, de la maruntul model CIC la elegantele si puternicele RITE si BTE. Combinatia celor trei nivele de receptoare disponibile pentru miniRITE si RITE si audiometria in-situ in Genie ofera o flexibilitate uriasa reglajului. ConnectLine furnizeaza o conectivitate usoara si de inalta calitate cu telefoane, mobile, MP3 playere, PC si TV.

Ascultare relaxata si de calitate 
Sincronizarea binaurala restaureaza stabilitatea auzului. Decizia binaurala asigura faptul ca directionalitatea si reducerea zgomotului sunt aliniate in ambele urechi in vederea crearii unei receptii consistente a sunetului in toate situatiile.
Anularea binaurala si dinamica a feedback-ului este un sistem avansat de management al feedback-ului care imbunatateste calitatea sunetului in ansamblu si face ca ascultarea muzicii sa fie cat mai confortabila si placuta.

Directionalitatea Adaptiva pe Banda Multipla
Ofera o intelegere optimizata a vorbirii prin suprimarea surselor multiple de zgomot.
Directionalitatea selecteaza in mod automat modul Split (Impartit) in situatiile tipice pentru a oferii beneficii naturale. Modul Surround (de mediu) este aplicat in medii calme. Directionalitatea Completa este aplicata pentru optimizarea inteligibilitatii in situatii de zgomot excesiv.

Managementul de Zgomot in Trei Faze
Mareste confortul de ascultare in timp ce prezerva intelegerea vorbirii. Mediul sunetului este analizat in mod constant pentru a balansa strategia procesarii de semnal in functie de nivelul sunetului si a conditiilor de voce si zgomot.

Oticon INO

oticon-ino

Oticon INO este o familie de proteze auditive potrivita pentru hipoacuzii medii si sever-profunde. INO ofera posibilitatea experimentarii a unora dintre cele mai recente tehnologii in domeniu: procesarea rapida si clara a sunetului, conectivitate usoara cu telefonul si instrumentele media (INO PRO), eliminarea robusta a feedbackului – toate acestea intr-o gama variata de stiluri discrete si atractive. 

INO este disponibil in doua configuratii: INO si INO PRO

Oticon INO ofera elementele esentiale ale protezelor auditive moderne celor care accepta caracteristicile de baza ale metodelor de comunicare moderna.

Oticon INO PRO este un model cu caracteristici avansate si confortabile, permitand o conectivitate deplina cu alte instrumente de comunicare.

Oticon Vigo

oticon-vigoMai mult decat ceea ce ai cautat !
Atunci cand alegi o proteza auditiva, mai intai trebuie sa iei in considerare nevoile tale si apoi suma de bani pe care vrei sa o aloci. Din fericire, protezele auditive sofisticate nu trebuie sa coste o avere, asa cum nici noul Oticon Vigo nu o face.
Tehnologia avansata a acesteia ofera un nivel ridicat de confort si claritate, cum numai la aparatele scumpe mai intalnesti. Proteza are doua modele diferite (Vigo si VigoPro) si o gama variata de zece culori. Vei arata la fel de bine precum Vigo te va  face sa te simti.

Mai mult decat orice
Vigo este simplu de folosit, dar si de trait cu el, fiind atat de mic si auzind atat de bine, este posibil sa uiti de existenta lui. Daca vrei sa auzi mai bine, sa intelegi mai multe si sa iti traiesti viata din plin, Vigo este cea mai buna alegere.

Avantajele de a folosi Oticon Vigo:
Cu o tehnologie avansata de procesare a sunetului digital si cu un design elegant, Vigo va ofera la aceasta suma mult mai multe avantaje decat oricare alte aparate si chiar depaseste ca performanta produsele altor producatori.

Mai multa siguranta!
Cu o marime bine definita, Vigo este cu 30% mai mic si cu 25% mai subtire decat aparatele standard dar aceasta nu reprezinta un compromis al performantei protezei. Cu Vigo te simti bine si arati bine - iar cand vine vorba de comunicare totul este excelent.

Intelegere mai buna!
Locurile zgomotoase pot ingreuna comunicarea, dar nu si cand folosesti Vigo. Utilizand cele mai avansate microfoane directionale, Vigo te ajuta sa te concentrezi la ceea ce oamenii vor sa iti spuna, diminuand erorile de conexiune, astfel incat vocile se aud mult mai clar.

Mai multa incredere!
Vigo este simplu de folosit si de trait cu el. Sistemul DecisionMaker2 asigura o calitate perfecta a sunetului oriunde ai fi. Iti poti ajusta volumul dupa bunul plac.

- Vigo are marimea unei coji de nuca
- Cel mai bun raport calitate/pret
- Cea mai buna calitate a sunetului
- Marime mica - performante mari
- Disponibil in diferite marimi si culori discrete
- Usor de ajustat si de trait cu el.

Oticon Sumo

oticon-sumoSumo DM
Oticon SUMO DM este o proteza auditiva retroauriculara digitala foarte avansata, dezvoltata pentru persoane cu pierderi de auz severe si profunde.
Folosindu-se de cea mai noua tehnologie digitala, SUMO DM se adapteaza in mod constant conditiilor schimbatoare de sunet, pentru a oferi o experienta superioara in ceea ce priveste auzul.

Sumo XP
SUMO XP este o proteza auditiva retroauriculara programabila, de mare putere, destinata persoanelor cu pierderi de auz severe si profunde.
Un sistem foarte flexibil de filtrare ingaduie SUMO XP sa acopere o scala larga de configuratii de pierderi de auz severe si profunde. Acest lucru reduce cererea pentru o varietate de proteze auditive de putere care sa acopere aceste pierderi.

Oticon Hit

oticon-hitOticon Hit

100 % digital
- Disponibil in variantele: CIC/ ITC/ ITE/  BTE
- Recomandat pentru hipoacuziile usoare si medii
- Design atractiv si ergonomic, dimensiuni reduse, disponibil in 10 variante de culori ale carcasei  
- Largime de banda 8 kHz
- Directionalitate automata
- Management de zgomot bazat pe modulatie
- DFC2- eliminare digitala a feedbackului 
- Open Ear Acoustics- auz fara ocluzie
- Compatibil Corda2  (tub subtire)
- Protectie fata de zgomotul de fond, amplificare selectiva pentru voce umana  
- Programabil pe 4 canale
- Patru programe   
- Autophone -comutare automata in programul pentru convorbiri telefonice prin intermediul unui dispozitiv aplicat pe display-ul telefonului mobil sau pe receptorul telefonului fix
- Avertizare sonora pentru baterie descarcata
- Indicator sonor la schimbarea programelor
- Intarziere la pornire programabila, cu melodie
- Baterie 13, cu durata de utilizare pana la 220 ore

Oticon Hit Pro

100 % digital
- Disponibil in toate variantele: CIC/ ITC/ ITE/ RITE/ BTE Power
- Recomandat pentru hipoacuziile usoare, medii si severe(BTE Power)
- Design atractiv si ergonomic, dimensiuni reduse
- Comunicare wireless intre proteze
- Comunicare Bluetooth prin Oticon Streamer
- Largime de banda 8 kHz
- Directionalitate adaptiva
- Management de zgomot bazat pe modulatie
- Management de adaptare automat 
- DFC2- eliminare digitala a feedbackului
- FrontFocus
- Open Ear Acoustics- auz fara ocluzie
- Corda2- solutie cu tub subtire
- Protectie fata de zgomotul cauzat de vant
- NAL-NL1 si DSL v5.0a m[i/o]- algoritmi de adaptare
- Memorie
- Programabil digital pe 6 canale 
- Patru programe de utilizator
- Conectivitate DAI si FM
- Bobina de telefon
- Autophone- comutare automata pe telefon
- Avertizare baterie descarcata
- Indicator sonor la schimbarea programelor
- Intarziere la pornire programabila, cu melodie
- Mod mut/standby
- Compatibil nEARcom Cordless

Oticon Get

oticon-getOticon Get este o familie de proteze auditive care oferă o compensare uşoară a pierderii de auz la clienţii atenţi la aspectul financiar. Get oferă modele retroauriculare stilate în variantele standard şi de putere precum şi o gamă variată de modele intraauriculare. 

Familia acoperă pierderile de auz de la cele medii până la cele sever-profunde

Oticon Go

oticon-goOticon Go

 

Oticon Go Power

Go reprezinta o proteza auditiva noua, care iti ofera toate avantajele solutiilor moderne digitale in ceea ce priveste auzul la un pret cat mai accesibil. Go functioneaza automat si ofera o calitate clara, digitala a sunetului.
Protezele auditive Go au un design ergonomic ce le face usor de folosit. Go este o proteza auditiva de incredere, pe care te poti baza oricand.
Incearca-o acum si vei vedea cat de usor este totul cu Go digital!

Go digital va ofera:
- sunet digital clar
- o gama variata de modele, solutii cosmeticale atractive si usor de folosit
- o proteza mica si subtire situata in spatele urechii
- siguranta totala
- tehnologie digitala de ultima ora de la Oticon unul dintre cei mai mari producatori de proteze auditive din lume

Asculta-i pe cei din jurul tau
Go da startul unei noi lumi a sunetelor cu o claritate superioara. Aceasta proteza ofera un sunet confortabil, asa incat, sunetele delicate sa fie auzite si cele tari sa fie controlate pentru a intelege mai bine.

Liberatea de a alege
Go iti ofera posibilitatea de a alege dintre o proteza auditiva micuta, intraauriculara si cea atractiva, retroauriculara. De asemenea, poti alege dintr-o paleta de culori si optiuni, cum ar fi buton pentru schimbarea programelor sau potentiometru de volum.

Programari individuale
Echipa specializata poate sa iti seteze aparatul asa cum doresti, pentru situatii unice. Acesta este programat de un calculator, asa ca poti face modificarile dorite si sa iti traiesti viata dorita.

Sună acum!

0735.552.905

0244.522.312

Toggle Bar