Produsele comercializate de Aparate Auditive Ploiești

Aparate auditive de ultimă generație și accesoriile aferente.
Service și garanție.
Rate fără dobândă prin CAS.
O vastă gamă de baterii, olive personalizate, dopuri pentru înot, antifoane și căști personalizate pentru muzicieni.

starkey-specials.jpg

De 40 de ani, Starkey investește în cercetarea şi dezvoltarea de soluţii auditive performante. Oferă persoanelor de pretutindeni oportunitatea de a-şi îmbunătăţi auzul şi de a-şi schimba viaţa. Familia de aparate auditive cuprinde modele şi caracteristici gândite să satisfacă orice stil de viaţă, orice nevoie de auz şi orice posibilităţi de cumpărare.

 

 

Aparate Auditive SoundLens

Aparat auditiv SoundLensCea mai performantă tehnologie de la Starkey într-un aparat auditiv invizibil 100%*

Eşti de părere că aparatele auditive ar trebui să se audă, nu să se vadă? Înseamnă că aparatul auditiv SoundLens™ de la Starkey ar putea fi potrivit pentru tine. SoundLens este primul aparat auditiv personalizat, digital, cu reglaj computerizat şi absolut invizibil.

Carcasa lui minusculă adăposteşte cea mai performantă tehnologie lansată de Starkey până acum, inclusiv funcţia Voice iQ², cel mai nou sistem de reducere a zgomotului şi de protejare a vocii umane care are drept scop eliminarea zgomotului ambiental.

Aparate auditive 3 Series Wireless

Libertatea de a te conecta la universul tau

Aparatele auditive 3 Series™ Wireless reprezinta linia noastra cea mai avansata de aparate auditive wireless, într-o carcasa reproiectata și ușor de utilizat. Aceste aparate auditive fiabile si de inalta performanta sunt concepute pentru a face vocea umana mai clara și fiecare mediu sonor mai confortabil. Combinate cu accesoriile noastre wireless SurfLink ®, aceste aparate auditive sunt de asemenea destinate îmbunătățirii modului în care asculți muzică, te uiti la TV și vorbesti la telefon.

Aparate Auditive Wi Series Wireless

Bucură-te de sunete aşa cum îţi doreşti

Wi Series™ de la Starkey sunt aparate auditive cu sistem wireless care îţi oferă o calitate a sunetului cum n-ai mai experimentat niciodată până acum. Dotate cu cel mai nou sistem de reducere a zgomotului de fond şi de protejare a sunetelor vocii umane, aceste aparate auditive sunt proiectare să ofere claritate maximă şi uşurinţă în utilizare în cele mai dificile medii cu care te confrunţi.

Aparatele auditive Wi Series pot să fie conectate şi la TV, radio, computer şi chiar şi la telefonul tău, iar sunetul se va transmite de la acestea direct la aparatele tale auditive. Cu ajutorul aparatelor auditive Wi Series, te poţi bucura acum de conversaţii fără să mai fie necesar să manevrezi telefonul şi tot prin intermediul lor poţi urmări emisiuni la TV sau radio la volumul dorit, independent de volumul auzit de cei din jurul tău.

Aparate Auditive Xino

Esenţele ţări se ţin în carcase mici!

Eroul noii game de aparate auditive X Series™, Xino dovedeşte din plin faptul că un aparat auditiv poate fi mic, dar şi puternic în acelaşi timp. În cazul lui Xino, acest lucru este obţinut prin combinarea unui aparat auditiv Mini RIC, cu baterie tip 10 şi cu funcţii configurabile, cu cele mai performante caracteristici şi inovaţii dezvoltate de Starkey.

Aparate Auditive X Series

Tot ceea ce îţi doreşti şi încă ceva în plus!

Elegante şi moderne, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, aparatele auditive X Series™ sunt gândite să se potrivească cerinţelor şi preferinţelor tale, îndeplinindu-ţi toate pretenţiile pe care le ai de la un aparat auditiv.

Vrei să auzi mai bine în zgomot? Aparatele auditive X Series sunt proiectate în mod special pentru a îmbunătăţi înţelegerea cuvintelor în medii zgomotoase şi pentru a face ascultarea conversaţiilor mai uşoară, indiferent de locul în care te afli.

Îţi doreşti un aparat auditiv pe care să nu ţi-l observe nimeni? X Series este alegerea corectă – de la SoundLens™, primul aparat auditiv personalizat, digital, cu reglaj computerizat şi absolut invizibil*, la Xino™, aparatul auditiv care se ascunde în spatele urechii, fiind mascat complet de pavilion şi ferit de priviri indiscrete.

Aparate auditive Tour Wireless

Asculta lumea cu Tour Wireless

Dispunând de o tehnologie avansata la interior, precum și de un exterior durabil si usor de manevrat, aparatele auditive Tour ™ Wireless vor schimba pentru totdeauna modul in care auzi lumea. In plus, raportul calitate-pret face aparatele auditive Tour ™ Wireless accesibile oricarui buget.

Anularea Feedback-ului – reduce drastic acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil atunci când vorbeşti la telefon sau îţi treci mâinile pe lângă urechi.

Managementul zgomotului – aparatul auditiv recunoaşte şi reduce automat zgomotul pentru a oferi confort în ascultare în medii gălăgioase.

Direcţionalitatea – destinată să te ajute să-i înţelegi pe cei care-ţi vorbesc din faţă, în timp ce sunetele nedorite din alte direcţii sunt estompate.

Aparate Auditive Ignite

 

Drumul către un auz mai bun poate începe cu Ignite

 

Ignite reprezintă gama completă de aparate auditive cu performanţe excelente şi preţuri accesibile de la Starkey. Acestea au un sunet plăcut şi sunt aparate pe care te poţi baza în timp ce-ţi desfăşori activităţile tale obişnuite. Proiectate de Starkey, lider recunoscut în tehnologie auditivă, toate aparatele auditive Ignite sunt menite să ofere funcţii superioare de:

 • Anulare de Feedback – reduce drastic acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil atunci când vorbeşti la telefon sau îţi treci mâinile pe lângă urechi.
 • Management al zgomotului – recunoaşte şi reduce automat zgomotul pentru a oferi confort în ascultare în medii gălăgioase.
 • Direcţionalitate – destinată să te ajute să-i înţelegi pe cei care-ţi vorbesc din faţă, în timp ce sunetele nedorite din alte direcţii sunt estompate.

Aparate Auditive AMP

Cu aparatul auditiv AMP nu ai nimic de pierdut. Ai totul de câştigat!

Dacă doreşti să auzi mai bine dar nu eşti în largul tău în legătură cu protezarea auditivă, atunci este momentul potrivit pentru AMP®.
AMP este un nou tip de aparat auditiv — unul atât de mic încât se ascunde complet în canalul urechii, departe de ochii curioşilor*. Purtarea lui este confortabilă, se potriveşte foarte bine multor pierderi de auz şi este dedicat celor care poartă pentru prima dată un aparat auditiv.

 • Este invizibil în ureche

 • Amplifică sunetele pentru ca tu să le percepi mai bine

 • O alegere bună pentru purtătorii începători

 • Poţi pleca cu el pe ureche încă de la prima vizită

 • Uşor de aşezat şi de scos din ureche, pentru a păstra sănătatea canalului auditiv

 

Aparate Auditive S Series IQ

Restaurante? Maşini? Aglomeraţie? Nici o problemă!

Înţelegerea confortabilă a conversaţiilor în zgomot a fost mereu una dintre cele mai mari probleme cu care s-au confruntat purtătorii de aparate auditive. Aparatele auditive S Series™ iQ sunt construite să păstreze volumul şi claritatea vorbirii şi să scadă nivelul zgomotului de fond. Astfel îţi vei întelege mult mai bine partenerii de discuţie, vei putea auzi ceea ce îţi doreşti şi vei scăpa de sunetele nedorite, cum sunt fâşâitul vântului sau zgomotul ambiental.

Aparate Auditive S Series 5

Sunet de calitate într-un aparat auditiv elegant

Cu o putere de procesare de trei ori mai mare decât a tehnologiilor precedente, aparatele auditive S Series 5 vin într-o gamă largă de stiluri şi sunt o alegere bună pentru persoanele pentru care preţul aparatului auditiv reprezintă un criteriu în alegerea finală. S Series 5 oferă caracteristici destinate unei palete bogate de stiluri de viaţă şi cerinţe de auz, incluzând:

 • PureWave Feedback Eliminator – reduce drastic acel fenomen supărător care face ca aparatul auditiv să ţiuie sau să bâzâie incontrolabil atunci când vorbeşti la telefon sau îţi treci mâinile pe lânga urechi.
 • Advanced HydraShield®, care face aparatul auditiv să fie rezistent la acţiunea nocivă a apei.
 • AudioScape, care recunoaşte modificările de sunet din mediu şi se adaptează automat la acestea.

Aparate Auditive E Series

Formă modernă şi performanţă crescută

Carcasa modernă şi stilată a aparatului auditiv Zōn™ a fost reconfigurată pentru a găzdui tehnologia inovatoare a gamei E Series. Aceste aparate auditive sunt destinate persoanelor care îşi doresc un aparat auditiv bun, fiabil, pe care să se poată baza atunci când discută cu familia şi prietenii în medii liniştite, când merg la plimbare sau când îşi desfăşoară activităţile obişnuite în confortul propriului cămin. Preţul accesibil, sunetul plăcut, utilizarea uşoară şi designul estetic sunt atuurile care te pot face să alegi aparatul auditiv E Series.

Aparate Auditive Aries

Eficienţă şi flexibilitate

Oferite în două variante, aparate auditive Aries şi aparate auditive Aries Pro, aceste aparate auditive retroauriculare BTE digitale şi cu reglaj computerizat oferă funcţii superioare la un preţ extrem de atrăgător:

 • Reglaj de fineţe – oferă flexibilitatea a 8 canale şi 8 benzi (aparatul auditiv Aries Pro) sau 4 canale şi 4 benzi (aparatul auditiv Aries), pentru un reglaj precis al amplificării.
 • Adaptare la mediu – identifică variaţiile de zgomot din mediul înconjurător şi se adaptează în funcţie de schimbările survenite.
 • Anularea feedback-ului – binecunoscuta caracteristică oferită de Starkey, elimină ţiuitul nedorit al aparatelor auditive.
 • Tonuri de avertizare – vei şti dinainte când se termină bateria, vei auzi când schimbi programele sau când comuţi aparatul auditiv pe modul de telefon.
 • Până la 4 programe reglabile independent – accesibile prin apăsarea butonului de programe

Sună acum!

0735.552.905

0244.522.312

Toggle Bar