Produsele comercializate de Aparate Auditive Ploiești

Aparate auditive de ultimă generație și accesoriile aferente.
Service și garanție.
Rate fără dobândă prin CAS.
O vastă gamă de baterii, olive personalizate, dopuri pentru înot, antifoane și căști personalizate pentru muzicieni.

olivaOliva este componenta care leagă proteza auditivă de urechea purtătorului prin intermediul unui tub. Ea este confecţionată dintr-un material flexibil sau dur, după amprentarea prealabilă a urechii.

Oliva trebuie să fie obligatoriu una personalizată deoarece aceasta reproduce perfect forma conductului auditiv, pentru a preveni fenomenul de feedback (fluieratul protezei), dar şi pentru fixarea sigură a protezei auditive (a nu se pierde).

Fenomenul de feedback poate apărea ori de câte ori oliva nu este poziţionată corect în ureche, chiar dacă forma şi mărimea ei este cea corespunzătoare purtătorului.

Nepoziționarea corespunzătoare poate determina, din păcate, avarierea aparatului auditiv. Este foarte important că tubul să aibă o lungime corespunzătoare, pentru poziţionarea corectă şi confortabilă, dar şi estetică a protezei.

Păstrarea olivei perfect curate asigura atât calitatea sunetului, cât şi igiena conductului auditiv.

Ea se poate şterge cu un şerveţel moale şi uscat sau cu unul umed, de fiecare dată când este îndepărtată din ureche. Oliva poate fi uşor detaşată de pe trompa protezei auditive şi poate fi spălată, apoi, obligatoriu va fi bine uscată înainte de a o reconecta la aparatul auditiv.

Olivele care sunt prevăzute cu orificiu de aerisire vor fi curăţate cu atenţie, cu un fir de pescuit, pentru că un vent permeabil ajuta la înlăturarea senzaţiei de ureche înfundată şi de "vorbire în flaşneta".

Dacă materialul din care este confecţionată oliva a devenit lipicios, ea trebuie înlocuită cu o olivă nouă.

Tubul rupt sau crăpat nu poate fi lipit sau înlocuit parţial (prelungit), ci va trebui schimbat în totalitate pentru a asigura calitatea sunetului transmis şi a evita feedback-ul.

 

Sună acum!

0735.552.905

0244.522.312

Toggle Bar