Logo Aparate Auditive Ploiesti

Tel: 0735.552.905
Email: contact@aparateauditiveploiesti.ro

Corina Radu - audiolog
Strada Poștei, nr. 35 Ploiesti

Caută-ne pe Facebook

Produsele comercializate de Aparate Auditive Ploiești

Aparate auditive de ultimă generație și accesoriile aferente.
Service și garanție.
Rate fără dobândă prin CAS.
O vastă gamă de baterii, olive personalizate, dopuri pentru înot, antifoane și căști personalizate pentru muzicieni.

Aparate Auditive Ploiești vă oferă o gamă largă de dopuri de urechi, antifoane, căști personalitate pentru profesioniști și multe alte accesorii din sfera auditivă.

Olive pentru specialişti
Olivele personalizate moderne pot fi prelucrate în diverse forme şi mărimi pentru aproape orice utilizare care implică nivele de sunet ce trebuie crescute sau reduse. Doctori, prezentatori de ştiri, muzicieni şi oricine foloseşte un telefon mobil sau un iPod® poate beneficia de unul dintre modelele disponibile.

 

Antifoane pentru protejarea auzului
Pierderea de auz poate fi un efect direct al mai multor profesii, activităţi de recreere şi al expunerii în general la sunete puternice din mediu. Primul pas spre protejarea auzului pacienţior este buna informare şi stabilirea caracteristicilor sunetelor periculoase.

 

 

Dopurile pentru înotători sau pentru somn
Sunt realizate din silicon moale şi non-absorbant şi se pot personaliza în funcţie de nevoi şi de gusturi.

Dopurile de înot sunt foarte utile atât pentru cei care vor să se distreze înotând la bazin sau în mare, cât şi pentru cei care, din cauze medicale, trebuie să se ferească să le intre apă în urechi la baie.

Dopurile pentru somn se aşează confortabil în ureche, asigurând o reducere a zgomotului şi oferind un somn relaxant şi odihnitor.

 

 

 

 

Căşti personalizate pentru audiţie şi pentru muzicieni
Muzica a reprezentat mereu o experienţă personală. Acum, cu ajutorul căştilor Tunz pentru audiţie şi pentru muzicieni, muzica este şi personalizată.

Căştile Tunz îţi oferă plăcerea unei audiţii de calitate alături de abilitatea de a controla cu precizie ceea ce asculţi. Totodată vei scăpa şi de zgomotul din jur, deoarece căştile personalizate Tunz oferă o atenuare a zgomotului exterior de până la 26 de decibeli. Datorită faptului că ele sunt făcute folosindu-se mulaje ale urechilor tale, căştile Tunz ţi se vor potrivi perfect şi vor reda sunetele în mod clar şi complet.

Sună acum!

0735.552.905

0244.522.312

Toggle Bar