• contact@aparateauditiveploiesti.ro
 • 0727.255.994

Aparate Auditive Ploiești vă oferă o gamă largă de dopuri de urechi, antifoane, căști personalitate pentru profesioniști și multe alte accesorii din sfera auditivă.

Olive pentru specialişti

Olivele personalizate moderne pot fi prelucrate în diverse forme şi mărimi pentru aproape orice utilizare care implică nivele de sunet ce trebuie crescute sau reduse. Doctori, prezentatori de ştiri, muzicieni şi oricine foloseşte un telefon mobil sau un iPod® poate beneficia de unul dintre modelele disponibile.

Antifoane pentru protejarea auzului

Pierderea de auz poate fi un efect direct al mai multor profesii, activităţi de recreere şi al expunerii în general la sunete puternice din mediu. Primul pas spre protejarea auzului pacienţior este buna informare şi stabilirea caracteristicilor sunetelor periculoase.

Dopurile pentru înotători sau pentru somn

Sunt realizate din silicon moale şi non-absorbant şi se pot personaliza în funcţie de nevoi şi de gusturi.Dopurile de înot sunt foarte utile atât pentru cei care vor să se distreze înotând la bazin sau în mare, cât şi pentru cei care, din cauze medicale, trebuie să se ferească să le intre apă în urechi la baie.Dopurile pentru somn se aşează confortabil în ureche, asigurând o reducere a zgomotului şi oferind un somn relaxant şi odihnitor.

Căşti personalizate pentru audiţie şi pentru muzicieni

Muzica a reprezentat mereu o experienţă personală. Acum, cu ajutorul căştilor Tunz pentru audiţie şi pentru muzicieni, muzica este şi personalizată.Căştile Tunz îţi oferă plăcerea unei audiţii de calitate alături de abilitatea de a controla cu precizie ceea ce asculţi. Totodată vei scăpa şi de zgomotul din jur, deoarece căştile personalizate Tunz oferă o atenuare a zgomotului exterior de până la 26 de decibeli. Datorită faptului că ele sunt făcute folosindu-se mulaje ale urechilor tale, căştile Tunz ţi se vor potrivi perfect şi vor reda sunetele în mod clar şi complet.
Program

Ne găsești la cabinet

 • Luni
  9:00 - 18:00
 • Marți
  9:00 - 18:00
 • Miercuri  
  9:00 - 18:00
 • Joi
  9:00 - 18:00
 • Vineri
  9:00 - 18:00
Deschide chat-ul
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Bună ziua! Cum ce vă putem ajuta?