• contact@aparateauditiveploiesti.ro
 • 0727.255.994

Avându-și rădăcinile în Berna – Elveţia, Bernafon proiectează şi dezvoltă aparate auditive de peste 60 de ani.Renumiţi pentru precizie, elveţienii de la Bernafon sunt recunoscuţi pe plan mondial pentru produsele lor.

Gama de aparate:

Win

Win reprezintă o familie entry-level a aparatelor auditive.Acestea funcţionează pe trei canale de procesare asemnalului și are diverse funcții de performanță pentru a îmbunătăți înțelegerea. De asemenea, aspectul său ergonomic oferă o purtare confortabilă.

Neo

Neo reprezintă o clasă de aparate auditive pline de beneficii la un preţ convenabil. Proiectat să îmbunătăţească înţelegerea discuţiei în medii zgomotoase, Neo asigură confort în situaţiile în care ascultarea şi înţelegerea interlocutorului este dificilă.

Inizia

Inizia este alegerea perfectă pentru a îndeplini nevoile de auz atât în spaţii zgomotoase cât şi în spaţii liniştite. Datorită procesării digitale a sunetului prin intermediul tehnologiei ChannelFree™, sistemele Inzia oferă o înţelegere îmbunătăţită a discursului interlocutorului.

Chronos

Echipate cu noua tehnologie Audio Efficiency™, aparatele auditive ultra performante Chronos 5 şi Chronos 7 oferă o înţelegere excelentă a discursului şi un confort deosebit. Tehnologia Audio Efficiency™ îmbină perfect caracteristicile celor două tehnologii incluse: ChannelFree™ şi Transient Noise Reduction. Chronos 7 oferă, de asemenea, posibilitatea conectării wireless la multe aparate care utilizează tehnologia Bluetooth, cum ar fi telefoanele mobile şi laptopurile şi mp3 playerele.
Program

Ne găsești la cabinet

 • Luni
  9:00 - 18:00
 • Marți
  9:00 - 18:00
 • Miercuri  
  9:00 - 18:00
 • Joi
  9:00 - 18:00
 • Vineri
  9:00 - 18:00
Deschide chat-ul
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Bună ziua! Cum ce vă putem ajuta?